Home     St Tropez Gradual Tan Plus Anti-Ageining Face 050ml
St Tropez Gradual Tan Plus Anti-Ageining Face 050ml

St Tropez Gradual Tan Plus Anti-Ageining Face 050ml


GTAF50

Hoe werkt St Tropez Gradual Anti-Ageing Face?
Ons gemakkelijk absorberende lotion is uw alles-in-een product voor tanning, versteviging en hydratatie van uw huid! Biedt 24-uurs hydratatie en is een beschermend anti-oxidant, zo wordt de natuurlijke weerstand van de huid versterkt en wordt de huid steviger. Licht inmasseren op de huid voor extra stevigheid en een mooie gloed. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Voor wie is St Tropez Gradual Anti-Ageing Face geschikt?
Dit product is voor iedereen die geleidelijk goudbruine teint op wil bouwen en stevige huid wenst.

Waarom is St Tropez Gradual Anti-Ageing Face anders?
Geniet het hele jaar door van een perfecte beach-body: versterkt, hydrateerd, verfrist en zorgt voor een natuurlijk mooie bruine huid. Onze innovatieve melanine-technologie werkt met uw huid mee aan een natuurlijke mooie gloedbruine glans en Chronodyn TM zorgt voor een ‘wake-up’  van de huidcellen. De cellen worden geactiveerd en de teint en de stevigheid van de probleemgebieden worden verbeterd.

Hoe St Tropez Gradual Anti-Ageing Face te gebruiken?
Dagelijks aanbrengen op schone, droge huid met licht-stevige ronddraaiende bewegingen, met bijzondere aandacht voor de heupen, dijen en billen. Zorg ervoor dat deze lichaamsdelen goed ingesmeerd worden. Was uw handen na elk gebruik. Zich aankleden pas nadat de huid droog is. De huid regelmatig scrubben.  

Wij raden u aan om een kleine gevoeligheidstest uit te voeren ten minste 24 uur voorafgaand aan het gebruik. Als er eventuele bijwerkingen optreden stop direct met het gebruik van het product. Niet aanbrengen op geschaafde/raavelige, geïrriteerde en/of gevoelige huid en stop met het gebruik als uw huid geïrriteerd raakt.25.95 
€ 29.95


Bestel NU morgen in huis. BeautyQ only for YoU.


Artikelcode: GTAF50

St Tropez Gradual Tan Plus Anti-Ageining Face  050ml


  • Productinformatie
  • Klanten die dit product kochten, kochten ook


St Tropez Geleidelijke Tan Plus Firming 4 in 1 Lotion (St Tropez Gradual Tan Plus Firming 4 in 1 Lotion)

Hoe werkt dit?
Ons gemakkelijk absorberende lotion is uw alles-in-een product voor tanning, versteviging en hydratatie van uw huid! Biedt 24-uurs hydratatie en is een beschermd anti-oxidant, zo wordt de natuurlijke weerstand van de huid versterkt en wordt de huid steviger. Licht inmasseren op de huid voor extra stevigheid en een mooie gloed. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Voor wie is het?
Dit product is voor iedereen die geleidelijk goudbruine teint op wil bouwen en stevige huid wenst.

Waarom is het anders?
Geniet het hele jaar door van een perfecte beacht-body: versterkt, gehydrateerd, frist en natuurlijk mooi bruin. Onze innovatieve melanine-technologie werkt met uw huid mee aan een natuurlijke mooie gloedbruine glans en Chronodyn TM zorgt voor een ‘wake-up’  voor de huidcellen. De cellen worden geactiveerd en de teint en de stevigheid van de probleemgebieden wordt verbeterd.

Hoe dit product te gebruiken?
Dagelijks aanbrengen op schone, droge huid met licht-stevige ronddraaiende bewegingen, met bijzondere aandacht voor de heupen, dijen en billen, zorg dat deze lichaamdelen goed ingesmeerd worden. Was uw handen na elk gebruik. Zich aankleden pas nadat de huid droog is. De huid regelmatig scrubben.  

Wij raden uan om een kleine gevoeligheidstest uit te voeren ten minste 24 uur voorafgaand aan het gebruik. Als er eventuele bijwerkingen optreden stop direct met het gebruik van het product. Niet aanbrengen op geschaafde/raavelige, geïrriteerde en/of gevoelige huid en stop met het gebruik als uw huid geïrriteerd raakt.