Wie zijn wij


BeautyQ: leverancier van St Tropez tanningproducten voor Nederland, groothandel en webshop

BeautyQ heeft een breed assortiment aan St. Tropez producten, biedt de optimale prijs-kwaliteit verhouding voor zowel klein gebruik als voor business to business klanten. Onze producten zijn op voorraad en zijn direct leverbaar. U kunt uw bestelling plaatsen via onze webshop, e-mail of per telefoon.

St. Tropez Spray en Self-Tanning is door de hoge kwaliteit marktleider op het gebied van self-tan in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië. Het is geschikt voor ieder- een die een mooie egale teint wenst, maar schadelijke effecten van UV-straling en zonnebank wil vermijden. De producten van St. Tropez zorgen voor een stabiele, mooie natuurlijke teint zonder vlekken en ongewenste oranje kleur.

Bij BeautyQ salon in Rotterdam kunt u terecht voor spray tan behandeling, St Tropez erkende self tanning opleiding en voor aanschaf van onze producten. Dit kan tijdens en buiten de werkuren. In de aangename en ontspannende sfeer krijgt u deskundig advies van ons team en kunt u terecht voor een spray behandeling in onze tanning cabine met als resultaat een intense, bronsachtige kleur.

Met uw prachtige nieuwe look voelt u zich geweldig!