Massage-Öl

BeautyQ massageoliën verminderen pijn bij pijnlijke spieren en ontstoken pezen en verhelpen de klachten van reuma en artritis.
De massageoliën hebben een antiseptische werking en helpen bij urineweginfecties en infecties van de luchtwegen. De oliën versterken het immuunsysteem en helpen bij spataderen en gesprongen haarvaten. Dankzij de vochtafdrijvende werking van de werkzame stoffen worden de afvalstoffen en te veel aan vocht afgevoerd, waardoor de massageoliën preventief tegen cellulitus werken.
De massageoliën verhelpen klachten tijdens menopauze, werken buitengewoon verfrissend en stimulerend, helpen bij vermoeidheid, angsten en spanningen. De massageoliën hebben een verhelderende werking, werken geheugenondersteunend en helpen bij concentratiestoornissen. Deze oliën werken stimulerend voor lichaam en geest en zorgen voor meer levenslust.

BEAUTYQ Istrische Practic is een intense massageolie voor lichaam, een aangename aromatische melange van 100% zuivere plantaardige oliën zonder synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen.
Deze oliën zijn licht smeerbaar en worden snel geabsorbeerd dor de huid, zijn een rijke bron van vitaminen, anti-oxidanten en essentiële vetzuren die collageenaanmaak en celvernieuwing stimuleren. De oliën gaan huidveroudering tegen en beschermen de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Als aanvulling op de basis olijfolie bevatten deze oliën zoete amandelolie dat rijk is aan vitamine A,
B1, B2, B6 en E. Hierdoor zijn deze oliën geschikt voor alle huidtypes en met name voor geïrriteerde, gerimpelde en droge huid.
Etherische oliën van lavendel en rozemarijn stimuleren en kalmeren het lichaam en beschermen de huid tegen vrije radicalen.

Anzeige
Massageolie Lavander 200ml

19.95

€ 9.95
Massageolie Rosmarijn 200ml

Massageolie Rosmarijn 200ml

Massageolie Rosmarijn

19.95

€ 9.95