Pocetna    St Tropez Self Tanning   St Tropez tamna linija za zamopotamnjivanje  St Tropez Self Tan Dark Lotion 200ml
St Tropez Self Tan Dark Lotion 200ml

St Tropez Self Tan Dark Lotion 200ml


DAB200

Zelfbruiner St Tropez Self Tan Dark Lotion 200ml DAB200

Wat is St Tropez Self Tan  Bronzing Lotion?
Deze donkere formule, geïnspireerd op onze oorspronkelijke Self Tan Lotion, is een ultra-absorberende donkere lotion met extra huid conditioners en extra beschermende ingrediënten (zoals antioxidanten om oxidatieve stress te voorkomen) om een gelijkmatige, streeploze bruine teint te bereiken. St Tropez Self Tan Dark Bronzing Lotion kan gewoon met latex handschoenen aangebracht worden en het resultaat is een prachtige, egale bruine kleur.

Wie kan St Tropez Self Tan Dark Bronzing Lotion gebruiken?
St Tropez Dark Bronzing Lotion is voor Iedereen die een diepere, donkerdere, meer intense, streeploze en ongelooflijk mooie bruin kleur wil. Heeft u een lichte of donkere huid, onze donkere Bronzing Dark Lotion past zich aan op op uw huid met als resultaat een prachtige egale bruine kleur.

Waarom is St Tropez Self Tan Dark Bronzing Lotion  anders?
St Tropez Dark Self Lotion is ontworpen om de meest donkere en intense kleur te geven. Onze geavanceerde formule bevat innovatieve melanine-technologie die ervoor zorgt dat uw bruine kleur afgestemd wordt op uw individuele huidskleur. Deze lotion bevat onze Aromaguard TM geur technologie die helpt bij het elimineren een vaak onprettige zelfbruiner aroma tot maximaal 70%.

Hoe kan St Tropez Dark Lotion gebruikt worden?
Het liefst een dag daarvoor kan met St. Tropez Body Polish scrubben. U dient uw droge huid van uw ellebogen, knieën, enkels en voeten met St. Tropez Body Moisturiser grondig te bevochtigen. Lichte wenkbrauwen en blond haar kunnen met een klein beetje Moisteriser beschermd worden. Pomp de fluweelachtige lotion in een sponshandschoen (MITTSP) en breng het heel dun en voorzichtig van top tot teen aan en zorg ervoor dat u goed afgedekt bent. Wacht tot u droog bent voordat u zich gaan aankleden. Probeer fysieke inspanning of dat u nat wordt te voorkomen voor ten minste vier uur. Om het beste resultaat te bereiken is het aangeraden om de volgende 8 uur niet te douchen. Wij raden u aan om een kleine gevoeligheidstest uit te voeren ten minste 24 uur voorafgaand aan het gebruik. Als er eventuele bijwerkingen optreden stop dan direct met het gebruik van het product. Niet aanbrengen op geschaafde/rafelige, geïrriteerde en/of gevoelige huid en stop met het gebruik als uw huid geïrriteerd raakt.39.95

€ 38.95

Šifra artikla: DAB200

St Tropez Self Tan Dark Lotion   200ml