Home    St Tropez Self Tanning   St Tropez Self Tanning Dark Range  Zelfbruiner St Tropez Sellf Tanning Dark Range Spray 200ml
Zelfbruiner St Tropez Sellf Tanning Dark Range Spray 200ml

Zelfbruiner St Tropez Sellf Tanning Dark Range Spray 200ml


DAD200

Wat is St Tropez Dark Spray?
St Tropez Dark Spray geeft de ultra-gelijkmatige en ultra-zachte all-over diepdonkere teint die u altijd al wilde hebben. Enkel sprayen over de hele lichaam voor een perfecte glanzende look.

Voor wie is St Tropez Dark Spray geschikt?
St Tropez Dark Spray is voor iedereen geschikt die een prachtige, intense maar ook een natuurlijk donkere kleur snel wil bereiken die snel uitdroogt.

Waarom is St Tropez Dark Spray anders?
St Tropez Dark Spray is ontworpen om St Tropez’s donkerste en het meest intense kleur te geven. St Tropez Dark Spray is met aloë vera conditioner gemengd en heeft beschermende ingrediënten (zoals antioxidant om oxidatieve stress te voorkomen). De resultaat is een prachtige egale kleur zonder streepjes en vlekken die lang duurt. Onze innovatieve Aromaguard ™ geurtechnologie elimineert minimaal 70% van de ontwikkelde onaangename geurtjes die ontstaan bij zelfbruining. St Tropez Dark Spray geeft een mooie subtiele en verfrissende geur.

Hoe St Tropez Dark Spray te gebruiken?
Eerst scrubben met St. Tropez Body Polish voordat u de vochtinbrengende St. Tropez Body Moisturiser op droge plekken aanbrengt (ellebogen, knieën, enkels en voeten overslaan tijdens het sprayen). Met een beetje extra moisturizer helpt u uw lichte wenkbrauwen en haarlijn te beschermen. Daarna houd u het mondstuk ongeveer 15 centimeter uit uw gezicht of van uw lichaam en begint u  met sprayen. Ga met uw hand of met de mitt over uw gezicht en lichaam om zo ervoor te zorgen dat u de eventueel gemiste plekjes ook meeneemt.

Zodra u klaar bent met sprayen dient u te wachten totdat u droog bent, pas daarna kunt u zich aankleden. Probeer niet in aanraking te komen met water (douchen), niet zweten (sport) gedurende ten minste zes uur. Tot slot afdouchen en u houdt een perfecte natuurlijke en goudbruine kleur over.

Om de kleur te onderhouden dient u een paar keer per week sprayen en dagelijks met St. Tropez Body Moisturiser uw huid te verzorgen. Regelmatige scrubben voor ultieme resultaat.

Wij raden u aan om een kleine gevoeligheidstest uit te voeren ten minste 24 uur voorafgaand aan het gebruik. Als er eventuele bijwerkingen optreden stop dan direct met het gebruik van het product. Niet aanbrengen op geschaafde/rafelige, geïrriteerde en/of gevoelige huid en stop met het gebruik als uw huid geïrriteerd raakt.29.95 
€ 28.95


Bestel NU morgen in huis. BeautyQ only for YoU.


Artikelcode: DAD200

Zelfbruiner St Tropez Sellf Tanning Dark Range Spray  200ml